Δωρεάν Ebooks για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Μιας και οι σχολικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν ξανά, και οι έφηβοι μας έχουν να παλέψουν τις πολλές πληροφορίες σχετικά με τις αποφάσεις για το μέλλον τους, το θέμα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. 

Σε παλαιότερα posts έχω βάλει Links από sites που παρέχουν δωρεάν τεστ. Σήμερα είπα να αναρτήσω μια σελίδα με δωρεάν ebooks με πληροφορίες για τα επαγγέλματα και το μέλλον τους. 

Το βιβλίο πραγματεύεται θέματα εύρεσης εργασίας μέσω του διαδικτύου.Τα καλύτερα sites για να βρείτε δουλειά. Οδηγός πώς θα μπείτε στο δημόσιο. Συντάξτε σωστά το βιογραφικό σας. Δουλειά στο εξωτερικό και freelancing. 

Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε πληροφορίες για 288 επαγγέλματα. Σε κάθε επάγγελμα αναφέρονται πολύ χρήσιμες πληροφορίες όπως τι προϋποθέσεις απαιτούνται για τον εργαζόμενο, τι ακριβώς κάνει ο εργαζόμενος στο επάγγελμα αυτό ποιο είναι το μέλλον του επαγγέλματος, κ.α.

Μετά το λύκειο τι; Τα ερωτήματα που έχει ο κάθε μαθητής που πλησιάζει στο τέλος της μαθητικής ζωής δεν είναι εύκολο να απαντηθούν. Και η αλήθεια είναι ότι κανείς άλλος δεν ξέρει την απάντηση, μόνο ο ίδιος.Μας ζητήσατε και βρήκαμε για σας αυτόν τον οδηγό σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού. Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες για τα ελληνικά πανεπιστήμια, ποιες είναι οι απαιτήσεις του κάθε τμήματος και τι επάγγελμα μπορεί κανείς να ακολουθήσει μετά το πτυχίο.

 Προγράμματα εκπαίδευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ για σπουδές από απόσταση. Πληροφορίες για τα μεγαλύτερα ανοικτά πανεπιστήμια του κόσμου.

Για να προστατευθεί μακροχρόνια το περιβάλλον απαιτείται αφενός η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μαθητών/ριών και των πολιτών για τα κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα και προβλήματα, αφετέρου η εφαρμογή ενός συνόλου κοινωνικών, οικονομικών και νομοθετικών μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος. Στα μέτρα αυτά συγκαταλέγεται η δημιουργία θέσεων εργασίας, κοινωνικά και περιβαλλοντικά απαραίτητες, ώστε να σταματήσει η τάση υπερκατανάλωσης των φυσικών πόρων και να ενθαρρυνθεί η αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων.
Τα βιβλία είναι στα Ελληνικά και μπορείτε να τα κατεβάσετε σε pdf στον υπολογιστή σας χωρίς καμία χρέωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *